22 Aralık 2015 Salı

Pegasus, arkadaşlarımı İstanbul'a geri getir!

Güncelleme - 22 Aralık 2015 Saat 16:43

Twitter'daki çabalarım sayesinde arkadaşlarımla iletişime geçtiler. Bunun için Pegasus'a teşekkür ederiz. Yakınlardaki başka bir havaalanını ayarlamaya çalışmışlar olmamış, yarına tekrar ek sefer koymuşlar. O da iptal olursa Belgrad seçeneğini düşüneceklermiş.

Pegasus'un çabası için gerçekten teşekkür ederim fakat şu bir gerçek:

Burası Türkiye ve sesinizi duyurmak için mutlaka bas bas bağırmanız gerekiyor. 










Herkese merhaba,

Gün geçmiyor ki bir Pegasus mağduriyetiyle daha karşı karşıyayız.

Mağduriyete dair Pegasus talep no: PC 1544235

Bugün 22 Aralık Salı ve 20 Aralık Pazar gününden bu yana aşağıda ismi belirtilen arkadaşlarım Saraybosna'da mahsur kalmış durumda:

Ezgi Demiralp (Rezervasyon No: UD47QC)
Zişan Elif Konya (Rezervasyon No: UD4HRC)
Ezgi Deneri (Rezervasyon No: UD4HRC)

Arkadaşlarım hafta sonu gezmesi için gittiği Saraybosna'dan dönememektedir. Pazar günü başlayan yoğun sis nedeniyle yukarıda belirtilmiş olan rezervasyon numaralarına ait biletlere tanımlı olan uçuş seferleri sürekli bir sonraki güne ertelenmektedir.

Yolculara otel ayarlanmış ve gerekli ikramlar sağlanmaktadır fakat mağduriyetin 3. gününde arkadaşlarımın artık İstanbul'a dönebilmesi için Pegasus'un acilen aksiyon alması gerekmektedir.

Sis 15 gün daha geçmezse insanları Saraybosna'da hapis mi bırakacaksınız? Arkadaşlarımın çalıştığı firmalarda yaşanan iş gücü kaybı için onlar adına siz mi hesap vereceksiniz?

Arkadaşlarımın internete erişimi kısıtlı olduğu için ben onların adına Pegasus'tan mağduriyete çözüm talep ediyorum. Gerekirse sis olmayan yakın bir şehre otobüs kaldırılması, ek seferin bu şehirden İstanbul'a yapılmasını talep ediyorum.






0 yorum:

Yorum Gönder